Wednesday, July 29, 2015

BloodRunner - Asia's First Werewolf Themed Urban Obstacle Night Race


Lama tak berkesempatan nak update Blog, nak bertanya kabar kepada semua pembaca dan followers mahupun pembeli kesayangan semua. Cuti raya betul tahun ni. [ senyum sikit ] Bukan selalu. Sebab sebelum ni semua makan gaji, cuti sikit or mostly beraya di Office. Tahun ni bila saduh bekerja sendiri boleh la cuti panjang sikit. Repeat balik jalan jalan ke rumah sedara mara yang dah lama tak pergi bertanya kabar tu.

Raya raya jugak. Badan rasa makin berat. Percaya tak lagi 3hari je la nak lari Marathon "BloodRunner". Exercise kelaut lagi ni. Ada sesiapa yang join lari sekali?? Say "i".. Wave ke berapa? moh ler kita berlari bersama. Untuk sesiapa yang masih blur blur katak, tak tau apa itu "BloodRunner", dekat bawah ni, ada sesikit info mengenainya. Rajin rajin la baca yer dak. Nanti kalau tiba tiba orang bercakap pasal "BloodRunner" tu masa tengah networking business takde la muka kita jadi muka siput sebab tak tau ape ape.


Asia's First Werewolf-Themed Urban Obstacle Night Race

BloodRunner will be turning Putrajaya, Malaysia into an urban obstacle race for 5,000 participants. Set over a 10km urban obstacle course specially created to challenge runners of all levels – be it a seasoned athlete, a first-time runner or a weekend gym warrior – changing the game of obstacle course racing in Asia. Be ready to face the Daemons of the Moonlight.

LOCATION : PUTRAJAYA, MALAYSIA, PRESINT 6 
DATE : 31st JULY 2015, FIRST WAVE 10 PM
TIME : GATES OPEN 7 PM



Race Map




HAIR-RAISING OBSTACLES
BloodRunner participants will be challenged to run, jump, climb, crawl, carry and scramble through urban streets and trails. Our diverse constructed obstacles are designed to test your strength, balance, agility, and core. 





Bakal bakal "Obstacles" yang akan ditempuh.


Finisher Medal


Buat sesiapa yang joine Marathon "BloodRunner". Good luck guys.. See u there!!!

Da Shawdy Exquisite Web Developer

No comments: