Monday, August 10, 2015

Menjual VS memperkenalkan


DSE nak MEMPERKENALKAN produk produk yang sgt dashyat, mengancam serta boleh buat air liuh anda meleleh. APAKAH ITU???
.
1-GORGEOUSLEEM- Beribu ribu legit testimoni macam mane GS dpt menbantu menguruskan bdn tanpa rasa takut dan was was. 100% extract herba sahaja ok.
.
2-GORGEOUSKINZ SIGNATURE - Produk baru. Adik kepada GS. Dapat mengembalikan keanjalan kulit. Sape yg nk gebu gebas..here we go. This recommended  by me as user.
.
3-MOIST CHOCOLATE ORANGE CAKE - Giler rasa mcm dalam ladang orange bersalut coklat kalau mkn kek ni. Tak pernah rasa? Tak pernah nampak? Meh ctc DSE. DSE bagi nampak besar besar depan muka. Coklat kt kek takut gemuk?? Jgn risau. Itu dark coklat sayangku.
.
4-CRUNCHY FLAKES- ni kalau mkn sambil tgk tv alamaknya tgl botol je. Emping jagung yg mcm "cornflakes" tu di beri nafas baru dan sesuai dgn tekak kita orang Malaysia yg suka pedas pedas ni. Sihat pun sihat. Kudap kudap yg tak mengemukkan hokay.
.
DSE juga masih membuka peluang utk semua menjadi agent produk dibawah DSE. Da test, da tau nanti mesti jatuh cinta habissss. Tak tipu!!
.
CEPAT CEPAT WHATSAPP di hotline number SEGERA!!
+60102546201
.
Nak consultation percuma? whatsapp or pm DSE okay.
.
Sayang semua
.
TRENDING HASHTAGS KITA
#gorgeousleem
#gorgeouskinzsignature
#totfnb
#dsecollection
.
Contact :
Whatsapp/Line: +6010-2546201
Whatsapp/Line: +6010-2546201
Whatsapp/Line: +6010-2546201
WeChat:Dashawdy_exquisite
Email:dashawdy.exquisite@gmail.com

Da Shawdy Exquisite Web Developer

No comments: