Sunday, August 9, 2015

Adakah ANDA buncit ?





Adakah ANDA buncit ?
.
Sebelum kawin, badan macam top super model. Saiz S besar, perlu tanya..ada saiz XS tak ?haa..sampai tahap tu langsingnya badan dia. Akan tetapi jangan disangka batang ranting tak boleh bertukar jadi pohon balak..hihihi.
.
Selepas melahirkan anak pertama, alignment dah lari sikit. Lepas anak ke dua…

.
Ini dialognya :
.
Nina mengandung eh, tak tahu pun.
.
Lagi…
.
Bila due ni ?
.
Lagi…dan yang paling sadis bila suami tanya..
.
Yang, nak g london weight management ? Pedih tapi penuh makna bila suami dah mula bersuara. Malluuuu…sedih tau.
.
Itu untuk sudah kahwin dan ada anak. Yang da kahwin tapi belum ada anak pun badan da kuasa dua, perut sama level gan tuttt.. itu tak masuk kira lagi yang belum kahwin. Walaupun tiada dialog -dialog di atas, diri sendiri boleh rasa badan cepat letih, cepat rasa mengah, lutut rasa sengal-sengal, tapak kaki cepat lenguh. Jalan dah tak speed macam dulu. Nak bangun dari tempat duduk pun aiyaa…beratnya badan. Haa, ini lah tanda-tanda kita dalam process gemuk dan makin mengemuk. Oleh itu kita mesti bertindak cepat sebelum kita jadi bulat macam bola. Nanti duduk main biola tepi tingkap dari pagi sampai malam. Paham ke tak? Tak paham takpe la.
.
Nak consultation percuma? whatsapp or pm DSE okay.
.
Sayang semua💋
.
TRENDING HASHTAGS KITA
#gorgeousleem
#gorgeouskinzsignature
#totfnb
#dsecollection
.
Contact :
Whatsapp/Line: +6010-2546201
Whatsapp/Line: +6010-2546201
Whatsapp/Line: +6010-2546201

WeChat:Dashawdy_exquisite
Email:dashawdy.exquisite@gmail.com
Da Shawdy Exquisite Web Developer

No comments: