Wednesday, June 17, 2015

Vendor Boutique - Bus Stop Cafe


Ni lagi satu Vendor Boutique, VB yang menjadi pilihan TOT F&B. Dekat sini pun letak MCOC dengan Crunchy Flakes. Masih lagi mencari peluang dan ruang untuk membesarkan pasaran untuk dua produk ni. Kalau sesiapa nak jadi agent pun boleh. Dialu alukan sangat. Nanti kita jumpa, makan dan rasa dulu sampai puas hati okay. Kalau sedap baru jadi agent. Hehehehe.

As usual, if  korang semua tahu dekat mane mane VB yang berpotensi untuk Reeyn produk, boleh la comment or email Reeyn okay. Kalau owner VB pun boleh jugak. Lagi bagus sebab senang terus deal.



Bus Stop Cafe 
Vendor Cafe
(Muslim product ONLY)



Lokasi:
Ground Floor,
Block B1,
Desa Pandan,
Kuala Lumpur
(Depan bus stop)
.
MON-SAT :10AM-7PM
.
Kalau agak agak sesat, boleh call no vendor cafe di 0166017961. Owner VB akan guide sampai jumpa. Owner dia lembut je masa cakap dalam phone. Tak tipu. Tak caya datang beli barang kat sini. mane tau dapat jumpa owner. krik..krik...




Depan kedai ada banner ni. 

Cuba tengok ape tu? Ting!!! Crunchy Flakes. Asyik asyik crunchy flakes. Asyik asyik Crunchy Flakes. Nak buat macam mane, memang terbukti sedap. Tak caya? Meh datang sini beli. Kalau tak kita jumpa, meh bagi rasa free punya.


Tanpa ragu ragu lagi. MCOC in the house yo~. Moist Chocolate Orange Cake yang sensasi giler ni. Tak rasa, tak cuba tak tau.  



Ni bunting dekat pintu masuk. 


Da Shawdy Exquisite Web Developer

No comments: