Tuesday, January 26, 2016

Selamat pagi semua sahabat positif


Selamat pagi semua sahabat positif. Pagi pagi ni, bangun dan menghirup udara segar sambil menikmati keindahan alam.
.
Mood tahun 2016, berusaha lebih lagi untuk bangun lebih awal pagi. Moga moga dapat dijadikan amalan yang berkekalan. 😄
.
Breakfast apa ye pagi ni? Sahabat semua sudah breakfast?  Apa yang best untuk makan pagi ni tanpa "mengemukkan" badan? Hahahah almaklum, berniaga "Baby Crab", King squids, Baby prawn. Semua stok sedap nak buat goreng goreng. Tu tak masuk kek orange lagi. Kalau hari hari makan yang sama, memang la badan macam kena di pam pam kan 😛. Tapi "Gorgeousleem" kan ada. Cewahhh!
.
Gurau je.Hari ini kena pergi jumpa doktor. Harap semua dapat berjalan dengan lancar. ~Mood tengah sedapkan dan ceria kan hati sendiri sebab tau kejap lagi nak kena cucuk dengan jarum. Heheheh
.
.
Reeyn
Ms.CEO
.
.
#dsecollection
#mymum
#mymumkitchen
#mymumfrozen
#gorgeousleem
#moistchocolateorangecake #mcoc
#agentwanted
#food
#malaysiafood
#agent
#seafood

Da Shawdy Exquisite Web Developer

No comments: