Monday, May 25, 2015

2015- Program IMKK, Menara PGRM Cheras,22-24 Mei 2015


Hari ini buat pertama kali kami bergabung sebagai satu pasukan untuk menjual Moist Chocolate Orange Cake #mcoc . Sejak balik dari program DAO yang lepas lepas, hati bulat dan tekad untuk belajar "business" dari mentor yang telah berjaya. "Proven Result". Macam dalam entry yang sebelum ni, jatuh hati dengan warna "Orange". Setelah bergelar "official agent" kepada MCOC, dan cari ahli keluarga baru yang lebih positive. Atas sokongan "Founder" MCOC sendiri, Puan Intan Nadzli dan Stokist MCOC, Pn.Mawar, horaii...kami team baru datang mengegarkan Menara PGRM dengan ladang orange yang kami bawa. 

Oh ya, kami buat Cabutan Bertuah untuk sesiapa yang isi details di "Guess Book" kami!
------------------------------------------------------------------------------

Today is the first day we joined as a team to sell Moist Chocolate Orange Cake #mcoc. Since returning from one of the DAO program, my heart told me this is my path. I determination to learn "business" from mentors who have been "Proven Results" successful in their business.  I fell in love with the "Orange" color. After I became "official agent" to the MCOC, I've been looking around for a new team member that more positive. With fully support from "Founder" MCOC itself, Mrs. Intan Nadzli and Stokist MCOC, Pn.Mawar, Horaii ... Here we go! New team will shook Menara PGRM with orange cake that we carry. 

Gambar satu team bersama Founder MCOC, Diva Orange, Pn. Intan Nadzli dan Stokist Pn.Mawar

Abang abang sado team angkut stok. Banyakkan??? Percaya tak semua kek dalam tu habis. Tak percaya? Okay, kita tengok nanti.

Deretan MCOC yang bersilau silau "orange"nya.

Me with Founder MCOC, Diva Orange, Pn. Intan Nadzli

Haaa..kan bagitahu tadi. kalau Team kami jual "confirm" habis.

Team buat kerja gila, tangkap gambar dengan kereta DAO. Ambil berkat katanya.

Ni masa sibuk kami. Ramai orang suka MCOC ni.

Terbaik kan MCOC ni. Cayalah! Terima kasih beli dengan kami.

Kakak kakak comel sibuk tulis details dekat guess book kami.

Sampai ke malam, masih ramai yang datang membeli.


Da Shawdy Exquisite Web Developer

No comments: