Monday, June 23, 2014

2014 - Eh EH MEGA Bazaar, MAEPS Serdang, 21 & 22 Jun 2015




Harinya sudah tiba. Tu gambar hint hint mcm mane rupa booth kami nanti. Sgt follow Gorgeousleem punya kaler tema. Pink hitam. Hitam n pink. Sampai selipar I pun pink 😜

Ok. Listing brg yg akan dijual dan di lelong besok. LELONG BESAR BESARAN. Persediaan nk puasa dan shopping pra raya.

1- Gorgeousleem. HARGA OFFLINE OK. MURAH! MURAH! MURAH! Sgt limited. Cuma ada 650 botol shj. Besok rebut ok. Yg dtg ahad or lambat...kalo abis jgn marah akk. Beli online yer dgn agent lain. Harga biasa.

2- KID'S Apparel by @bozue87

3- Fine Dining Food. Ada "SAMBAL IKAN BILIS RANGUP & PEDAS" dan "KARIPAP KENTANG MAMA"

4- BROWNIES by @mie2liciousz

5- Advance Pure Serum. Besok ada yg set box dan juga loose bottle. KITA LELONG KASI ABIS. Nak raya kan..kasi muka cantik sikit.

6- NEW HERBAL PRODUCT. With KKM approval. Ape dia? Besok dtg la singgah tgk booth kami.

7- Deretan BOOTS & KASUT yg da tinggal sikit sgt sgt tu. ( tu la...nk byk dtg booth kami dekat amcorp setiap hjg minggu June ni. Ni dpt yg balance je. Itu pun da ramai yg order.)

YANG PENTING!!! FREE GIFT- OUR VERY OWN 💖PERFUME SAMPLES💖 utk semua buyer kami

Tarikh: 21 & 22 June 2014
Tempat: MAEPS, Serdang
Masa: 10am - 10pm

BOOTH LM28&29

SEE YOU ALL THERE 💋💋💋



C650 botol je Gorgeousleem. Sape lambat, jangan nangis guling guling kat sini tau. Akak tak larat nak tolong angkat dik..:-)

Cari sampai jumpa tau pintu gerbang ni. Disinilah tempatnya.

Always with Gorgeousleem

Cer teka sape ni? Haa...ni la antara buyer kesayangan DSE. Sanggup datang jejauh nk beli #gorgeousleem . Yang pos, masih pos but still tetap datang nak berjumpa dgn DSE and agent GS yg ada masa tu. 

Dari tembam sikit je pun..sampai da kurus da. Jelesssss.... TQ so much dear sebab sentiasa support Gorgeousleem and pembeli setia DSE. 

Appreciate you so much dearie! Jgn lupa feedback perfume ok. Nnt I bagi rebet rm10 for your purchase.

Pada yg lelain..tak jeles tgk sicantik manis ni makin kurus? meh order cecepat ok.

Para Petugas amik mood dulu :-)

Kak Mimie-Mak buyong comel.


Deretan makanan di booth kami.


Meh la..sesapa yg nk cantikkan kulit muka...nk raya da ni oiiii.....😊😊😊

"Haaa...📢📢📢Mari-mari📢📢!!! Advance pure serum!!! Boleh dibeli per box or per bottle hokey!! Per box 📦 RM80.00
Per bottle 🍼 RM10.00
Postage fee 📬 RM6/SM 📬 RM10/SS
Free gift 🎁

Nak daptkan tips tentang #advancepureserum boleh lah contac or mai ke booth kami @ehehbazaar di LM28&29

Possed kejap. penat woo susun dan angkat barang.


Mencari dan mengintai gintai peluang business. Kena tak sape tu? Ke tak kenal? Tak kenal sudah..:-)


Da Shawdy Exquisite Web Developer

No comments: