Monday, May 12, 2014

2014 - Vendeur Festival 1.0 Stadium Melawati Shah Alam 10 & 11 May 2014


GORGIES. 
WE ARE HERE!!! Come and visit us. Gorgeousleem special price is waiting for you ♡♡♡ 
Not applicable for online buyers yer. 


TEASER 1: 

Teaser to vendeurfestival. Mcm mane nk kenal kami??? Cari Tshirt GORGEOUSLEEM, warna hitam @ pink ok! 
No booth, DSE akan update lagi sekali yer. Ada pertukaran no booth. DSE masih menunggu confirmation dri pihak vendeurfestival. 
Sape la yang bertuah akan dapat tshirt tshirt ni???? Datang ok. Dpt beli Gorgeousleem murah+ pelbagai goodies .

See you all lovelies.... ♡♡♡

TEASER 2: 

Teaser to vendeurfestival. KEYCHAIN " I ♡ GORGEOUSLEEM dlm pwlbagai bentuk.
DSE + @ar_shoppe + @mie2liciousz + @bozue87 berada di BOOTH 45C

Datang ok. Dpt beli Gorgeousleem murah+ pelbagai goodies LAGI...

Yeayh....kami akan menjual #GORGEOUSLEEMsecara besar besaran. Datang tau! Jangan tak datang. Harga kasih sayang belum diumumkan lagi. Akan ada goodies2 GS yang disediakan. Apa dia? Xtau yang...rahsia..☆ Yang pasti datanglah jumpa kami. ♡ 


Yeayh..we counting days, hours and minutes to meet all of you!!

GORGIES, Sesiapa nk beli #gorgeousleem murah dari harga normal + GS goodies dan yg pasti READY STOCKED ok. Xpyh tunggu tunggu...tak pyh nk post da..

DATANG KE #vendeurfestival ok! Jumpa kami di sana ♡♡♡

TQ my lovely buyers.

TQ sudi consume GS. Trust me . It's worth it !!!♡♡♡

TQ my lovely buyers. 

It was nice meeting you Tini. Selama ni kita on the phone je kan..now da jumpa dedepan. Yeayh... mkn GS ok. Nnt boleh gorgeous+slim melim. 

STOK...STOK...STOK...

YES, DSE ada sgt sgt byk stok Gorgeousleem skrg ok. Jangan salah paham yer. Ini semua preparation tuk#vendeurfestival dan seperti yg dijanjikan di vendeurfestival nanti 10+11 May 2014 harga Gorgeousleem adalah harga "KASIH SAYANG" untuk semua buyers.

Datang n jumpa kami face to face. Yg bertugas di booth GORGEOUSLEEM ialah @dashawdy_exquisite sendiri dan bersama sama @ar_shoppe @mie2liciousz @bozue87 . Macam mane nak kenal kami?? Tshirt pink @hitam , lambang Gorgeousleem yo!!.

Datang yer. Da la dpt harga kasih sayang + dapat gs goodies yang pelbagai lagi. Sape yg beli online skrg xde yer Gorgeousleem goodies tu. Sorry..mintak maap yer.

Stok kami pun terhad. Xla byk sgt. Cer kira n tgk kt gambar kt atas tu. Gambar atas belah kiri tu je adela dlm 400++ botol. Xmasuk yg gambar lelain. Tambah n kira sendiri la yer.Jadi masa vendeurfestival tu datang rebut tau.

See yar ♡♡♡


 Stadium Melawati Shah Alam, 10 & 11 May 2014

Da Shawdy Exquisite Web Developer

No comments: